Video on my first magic trick.

Well, this is my first post on street magic. I had capture my first street magic trick to share it here ^_^ (many thanks to eric, my sifu for the trick).

Click here to view my movie (Don’t click if you are using 56k dial-up)

And to download, click here

Related Posts with Thumbnails

39 Responses to “Video on my first magic trick.”

  1. Justin K C Yap Says:

    kewl leh. Not bad not bad….but i notice u lost ur thumb when the card gone hehe. hey not bad ler.

  2. ekoay Says:

    haha.. thou shall not disclosed the secret of the magic man… this is the first rule of magician…

    very good vanishing.. reproduce not so good… hehe

  3. Jacklyn Flanigan Says:

    I like this website very much, Its a really nice post to read and incur information. “Things do not change we change.” by Henry David Thoreau.

  4. discount dvd movies Says:

    I’m still learning from you, as I’m making my way to the top as well. I definitely love reading everything that is posted on your site.Keep the tips coming. I loved it!

  5. kjøkken Says:

    I actually wanted to write a simple remark in order to express gratitude to you for some of the wonderful recommendations you are giving out on this website. My incredibly long internet lookup has at the end of the day been recognized with incredibly good details to write about with my family and friends. I ‘d say that most of us visitors are quite fortunate to be in a great community with so many awesome professionals with good secrets. I feel very much happy to have seen your weblog and look forward to plenty of more fabulous moments reading here. Thank you once again for everything.

  6. QR-code Says:

    Great blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers? I’m hoping to start my own site soon but I’m a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like Wordpress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally overwhelmed .. Any tips? Cheers!

  7. szkolenia menedzerskie Says:

    Superb blog you have here but I was curious about if you knew of any message boards that cover the same topics talked about in this article? I’d really love to be a part of online community where I can get suggestions from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Thank you!

  8. Producent Mebli Says:

    Hi, Neat post. There’s a problem together with your site in web explorer, could test this… IE still is the market chief and a large part of people will leave out your great writing due to this problem.

  9. Adelle Salt Says:

    Hey There. I found your blog using msn. That is an extremely smartly written article. I will make sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I’ll certainly comeback.

  10. Fast Directory Says:

    Intimately I really enjoyed studying it. This aggregation offered by you is really inferential for best thought.

  11. captcha killer Says:

    naturally like your web-site but you need to check the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I find it very troublesome to tell the truth nevertheless I will certainly come back again.

  12. Abnehmen ohne hungern Says:

    Spot on with this write-up, I really assume this website needs much more consideration. I’ll probably be again to learn much more, thanks for that info.

  13. Lashanda Gaznes Says:

    pariuri sportive stanleybet fotbal

  14. uggs online Says:

    whoah this weblog is great i love studying your posts. Keep up the great work! You already know, lots of individuals are searching round for this information, you can help them greatly.

  15. purificadoras Says:

    Maintain the excellent job mate. This web blog publish shows how well you comprehend and know this subject.

  16. Gooseberry Patch Promo Codes Says:

    Hello Beloved i just camr blog away from google searching out the solution provide a very well step by step Blog and so i got issues am choosing so i a . m . really thankfull to your future..i am going to save your items your blog so i could visited per day and find additionally helpfull solution..Also i am undoubtedly Intrested in Providing the Guest Site content For your so if you are exceptionally intrested then could you let me know..and as a consequence again Good Blog post..

  17. the bradford exchange online coupon codes Says:

    Hello High-priced i just camr for that blog far from google guidlines for finding the solution and you have very well distinct Blog there is nothing got whatever am finding out so i ‘m really thankfull professionally..i am going to book mark your blog in order to visited nearly every day and find much helpfull solution..In addition, i am without a doubt Intrested in Providing the Guest Substances For your blog page so if you are honestly intrested then pls let me know..but also again Good Blog post..

  18. Toi Konn Says:

    thank you gift of inspiration series

  19. eTundra Coupon Code Says:

    Hello Special i just camr towards your blog as a result of google picking solution and also very well distinct Blog fuel tank got a few things i am searching for so i in the morning really thankfull it eventually..i am going to search for your blog so i could visited regularly and find helpfull solution..Also i am especially Intrested in Supplying the Guest Subject For your weblogs so if you are in actual fact intrested then could you let me know..so again Great Blog post..

  20. LaptopZ Coupon Code Says:

    Hello Perpetually innocent i just camr for a blog taken from google selecting solution and you’ve got very well highlighted Blog . i got needed to be am hiring so i a . m . really thankfull towards you..i am going to book mark your blog so i could visited frequent and find whole lot helpfull solution..In addition, i am very much Intrested in Providing the Guest Site content For your forum so if you are very intrested then could you let me know..and even again Thanks for your Blog post..

  21. Silk And Sable Coupon Code Says:

    Hello Precious i just camr to your blog via google tips on finding the solution and you’ve got very well specified Blog and that i also got everything i am uncovering so i am really thankfull towards you..i am going to take note of your blog in order to visited typical and find a lot of helpfull solution..Also i am basically Intrested in Giving the Guest Contents For your write so if you are quite simply intrested then could you let me know..plus again Good Blog post..

  22. Phone Power Promo Code Says:

    Hello Loving i just camr your blog outside of google picking out the solution and you will have very well complete Blog i got the thing i am tracking down so i in the morning really thankfull for you..i am going to book mark your blog to visited each day and find a lot more helpfull solution..In addition, i am amazingly Intrested in Giving the Guest Writing For your post so if you are seriously intrested then pls let me know..and as a result again Interesting Blog post..

  23. Omnis Network Coupon Code Says:

    Hello Valuable i just camr onto your blog out of google procuring the solution ask for very well named Blog and i also got filtration system am how to find so i sense really thankfull back to you..i am going to take note of your blog so i could visited routinely and find lots more helpfull solution..In addition, i am simply Intrested in Supplying the Guest Subject material For your post so if you are significantly intrested then please let me know..and simply again Good Blog post..

  24. Timeless Settings Coupon Code Says:

    Hello Dear i just camr for blog originally from google discovering the solution this program very well meticulous Blog with regards to got things i am trying to find so i in the morning really thankfull to yourself..i am going to bookmark your blog so we could visited per day and find way more helpfull solution..Also i am fully Intrested in Supplying the Guest Reports For your weblog site so if you are highly intrested then pls let me know..along with again Interesting Blog post..

  25. Beyond Word Coupon Code Says:

    Hello Expensive i just camr within the blog due to google procuring the solution along with very well complete Blog my spouse and i got whatever i am selecting the right so i have always been really thankfull to your home..i am going to take a note of your blog to visited ordinary and find most helpfull solution..In addition, i am essentially Intrested in Giving the Guest Substance For your online site so if you are particularly intrested then please let me know..and moreover again Thanks for your Blog post..

  26. Coromega Coupon Code Says:

    Hello Cherished i just camr with regard to your blog against google picking out the solution they very well distinct Blog and therefore i got everything i am tips to find so i was really thankfull demands..i am going to bookmarking your blog so i could visited every and find somewhat more helpfull solution..In addition, i am fully Intrested in Giving the Guest Product For your internet page so if you are incredibly intrested then could you let me know..as well as a again Interesting Blog post..

  27. Bliss World coupon code Says:

    Hello Dear i just camr for any blog from the google getting the solution and very well named Blog hence there is no got the thing i am selecting so i i am really thankfull specifications..i am going to bookmark your items your blog to visited every single and find greater helpfull solution..In addition, i am pretty much Intrested in Providing the Guest Ingredients For your blog page so if you are very much intrested then please let me know..and as a consequence again Interesting Blog post..

  28. the legend of zelda 3ds cheats Says:

    You must be a part of a contest very first of the most effective blogs online. Let me suggest this weblog!

  29. Jimmie Decristoforo Says:

    for those of us just getting started out, is there any chance of getting some of the letters mailed in the past?

  30. ??? ??? Says:

    PRADA ??

  31. ?????? ??? Says:

    ?????? ??

  32. ??? ?? Says:

    ???? ??

  33. ?????? ??? ??2013 Says:

    ???? ???

  34. marathi mp3 songs download Says:

    Good – I should certainly pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task..

  35. d Says:

    That dessert table is precious!!!

  36. Carlotta Guadagnolo Says:

    Set team goals high but get them to be not impossible ones. This will only lead your synergy to fail. This will only serve to show leadership is not a great leader at all.

  37. jasa penerjemah resmi Says:

    I precisely wanted to thank you very much yet again. I do not know the things I would’ve created in the absence of the entire solutions provided by you concerning that topic. It had been a real difficult situation in my circumstances, nevertheless considering a well-written way you treated the issue took me to leap over fulfillment. I will be grateful for this assistance and then have high hopes you comprehend what an amazing job you’re accomplishing instructing many others through your websites. Probably you haven’t met all of us.

  38. air jordan 5 oreo Says:

    Viewing US’s job globally seems to have damaged both worldwide and even hereabouts, a BBC opinion poll implies.
    air jordan 5 oreo http://www.olsontek.com/?q=node/2

  39. laudator Says:

    Could you email me with a few tips about how you made your site look like this

Leave a Reply